Kopmenu

Info 2020

Let op! De T2D 2020 is gecancelled. Meer informatie op de nieuwspagina van http://t2d.zweven.nl/

 

Hieronder volgt wat algemene informatie over de wedstrijd.


De Teuge Tweedaagse zal worden gevlogen in vier klassen:

Kreupel Klasse BGA 0.96 en lager
Clubklasse IGC 0.96 tot en met 1.09
Standaard en 15-m klasse BGA 96 tot en met 104
Open klasse BGA 105 en hoger


Het inschrijfgeld bedraagt 60 euro, dit is inclusief 1 sleepstart per wedstrijddag. Maak je gebruik van de zelfstart methode, dan bedraagt het inschrijfgeld 30 euro. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL72INGB.0754.4683.13 t.n.v. H. Bomhof o.v.v. Teuge 2-daagse en wedstrijdregistratie.

 

Het inschrijfgeld moet binnen zijn voor donderdag 23 april 2020.


Zodra wij het inschrijfgeld hebben ontvangen zal je geplaatst worden, je ontvangt hiervan binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging.

Uitschrijven is altijd mogelijk. Je maakt daarmee een plaats vrij voor een ander die graag meedoet. Het inschrijfgeld krijg je terug als je je voor 20 april 2020 uitschrijft. In principe wordt het inschrijfgeld na die datum niet meer gerestitueerd. Mocht je na die datum niet in de gelegenheid zijn deel te nemen, dan verzoeken we je dit als nog aan ons door te geven. Het is voor de wedstrijdleiding en de andere deelnemers erg vervelend er deelnemers niet op komen dagen zonder dit vooraf te melden.

Meer informatie ontvang je enkele weken voor de wedstrijd. Hou ook onze website in de gaten. Hierop zullen we regelmatig nieuwe informatie plaatsen.

Tot zaterdag 25 april!Organisatie
Teuge Tweedaagse

U bevindt zich hier: Home Info